Sale Ingrasamant gazon suprainsamantare Sierraform GT Pre-Seeder 20 kg

Ingrasamant gazon suprainsamantare Sierraform GT Pre-Seeder 20 kg

AMBALAJ : 20 kg

Descriere :

   Produs cu formula ce stimuleaza cresterea gazonului si dezvoltarea sistemului radicular, fiind potrivit in special pentru utilizarea la suprainsamantare si cand avem deficiente de fosfor în sol.

Recomandari de utilizare :

– Perioada de aplicare recomandata : Primavara - Vara - Toamna

– Doza recomandata : 25 - 30 g/mp

– Gazonul se tunde inainte de aplicarea ingrasamantului

– Dupa fertilizare gazonul se uda cu 5 l apa/mp

– Reglaje aplicatoare: Accupro 2000, SR 2000, SR-1 (7-M - 1 trecere; 7-M1/2 - 2 treceri cu jumatate de doza).

Compozitie produs :

SIERRAFORM GT Pre-Seeder 18+25+05, longevitate 6-8 saptamani 

– 18% AZOT total (N): 8.9% azot metilen uree (Mu-N), 2.7% azot ureic (Ur-N), 6.4% azot amoniacal (NH4-N)

– 22% FOSFOR (P) - Pentaoxid de fosfor (P2O5) - solubil in apa

– 5% POTASIU (K) - Oxid de potasiu (K2O) - solubil in apa

– 7.7% SULF (S) - trioxid de sulf (SO3) - solubil in apa

Despre produsele SIERRAFORM GT :

   Gama de top cu eliberare lenta destinata in special terenurilor sportive construite pe nisip si exceleaza in special pe gazonul tuns la mai putin de 6 mm, deoarece marimea granulelor este foarte mica.

Fiecare granulă contine toti nutrienții necesari gazonului.

Produsul este omogen, se disperseaza rapid in gazon si nu va fi eliminat prin tunderea acestuia.

Tehnologiile MU2 si Silk asigura fertilizarea plantelor cu nutrienti importanti, in timp ce peretii celulari devin mai puternici pentru a combate uzura si bolile.

 Datorita tehnologiilor avansate de eliberare lenta utilizate, niciuna dintre tehnicile de mentenanta nu va afecta modul de eliberare a nutrientilor, ceea ce ofera utilizatorului mai multa libertate in ceea ce priveste intretinerea zonei. 

 Mai mult, nivelul de salinitate al gamei este extrem de redus, ceea ce are ca rezultat conditii optime de crestere a sistemului radicular.

Tehnologia de peliculare din SIERRAFORM GT :

Tehnologia MU2 este alcatuita din granule de ingrasamant foarte fine care contin azot cu eliberare lenta. Aceasta, impreuna cu alte elemente nutritive asigura ca ingrasamantul este distribuit in mod egal dupa aplicare. Acest lucru va impiedica, de asemenea valuri de crestere. Rezultatul este un gazon uniform si cu cresteri lente, care prezinta un sistem radicular puternic dezvoltat. Ingrasamintele care contin tehnologia MU2 au un nivel de saruri extrem de redus, astfel dupa aplicarea ingrasamintelor gazonul nu se arde sau deterioreaza.

SILK este tehnologia cu actiune lenta, prin care potasiul si siliciu sunt eliberate pe o perioada de aproximativ 8 saptamani. Potasiul este un element important pentru : reglarea apei, sinteza proteinelor, depozitarea amidon pentru crestere, precum si pentru activarea enzimelor. Prin tehnologia SILK se asigura mentinerea rezervei de potasiu in zona radacinilor; fiind imediat disponibil pentru a fi absorbit de planta.

 Prezenta siliciului imbunatateste rezistenta si structura celulelor plantei, contribuind la protectia impotriva bolilor. Tehnologia SILK previne, de asemenea, pierderea substantelor nutritive esentiale care se pot leviga în sol.

Avantajele gamei SIERRAFORM GT :

• Azot si potasiu cu eliberare lenta ce imprima rezistenta si o densitate ridicata a gazonului

• Continut de microelemente pentru rezultate exceptionale

• Rentabil datorita dozelor scazute de aplicare


Pentru informatii suplimentare sunati la 0744.655.535.

Ingrasaminte, foliare, gradina, ingrasaminte pentru flori si plante ornamentale, legume, lichide, pentru gazon, solide-granulate, pesticide, acaricide, adjuvanti, capcane daunatori, desicanti, erbicide, fungicide, igiena publica, insecticide, larvicide, moluscocide, raticide, regulatori de crestere, tratament samanta, produse bio, gazon profesional, aplicatoare seminte gazon, ingrasaminte gazon, seminte gazon, stimulenti gazon, seminte legume, ceapa, agricultura, ingrasaminte foliare, biostimulatori de crestere, corectori deficiente, tratamente de combatere, plante ornamentale, ingrasaminte de baza, ingrasaminte hidrosolubile pentru fertilizare prin picurare, biostimulatori de crestere, alti fertilizanti pentru cultura florilor, corectori deficiente, tratamente gazon, corectori deficiente, culturi ecologice, ingrasaminte ecologice, tratamente de combatere, substraturi de cultura, ingrasaminte foliare, ingrasaminte foliare, biostimulatori de crestere, tratamente de combatere, tratamente de combatere, biostimulatori de crestere, seminte de flori, tratamente legume, corectori deficiente, alti fertilizanti pentru cultura legumelor, corectori deficiente, ingrasaminte de baza, sfecla, seminte cultura mare, porumb, floarea soarelui, rapita, trifoi rosu, trifoi alb, amestecuri furajere, mazariche, lucerna, sparceta, pepeni, ardei, broccoli, castraveti, conopida, fasole, gulioare, morcovi, patrunjel, ridichi, sfecla furajera, salata, spanac, tomate, telina, varza, vinete, dovlecel, tratamente de combatere, tratamente de combatere, ingrasaminte foliare, biostimulatori de crestere, substraturi de cultura, biostimulatori de crestere culturi ecologice, dovleac, plante aromatice, leustean, marar, mazare, pastarnac, portaltoi, praz, ghivece plastic, pamant pentru flori, manusi, galeti, gradinarit, maturi, faras, galeti emailate, mobilier gradina, palnii, casa & gradina, articole iarna, loboda, stevie, levantica, macris, menta, bame, fragute, porumb popcorn, porumb zaharat.